1

„Cum am transferat deciziile politice și strategice în programe de formare – experiență FSLI”

 

Vicepreședintele FSLI, Adrian Voica, participă în perioada 18-21 ianuarie 2016, la Centrul Internațional de formare al Organizației Internaționale a Muncii din Torino (Italia) unde se desfășoară al trilea seminar de lucru al Rețelei Centrelor de Formare ale Sindicatelor organizat de ETUI –  Institutul European de Formare Sindicală în cooperare cu OIM.

Workshop-ul cu tema „Dezvoltarea practicilor și metodelor de învățare pentru o mai bună formare profesională a membrilor de sindicat” a reuniunit reprezentanți ai sindicatelor din educație din Uniunea Europeană.

În cele 3 zile de seminar, participanții vor fi implicați în sesiuni de formare interactive și vor prezeta organizațiile din care provin, precum și proiectele de formarea profesională pe care le desfășoară și modul în care se face promovarea proiectelor europene în acest domeniu.

Din partea FSLI participă vicepreședintele vicepreședinte și responsabilul Departamentului de relații internaționale, Adrian Voica.

În cadrul atelierelor de lucru, Adrian Voica va susține prezentarea: „Cum am transferat deciziile politice și strategice în programe de formare – experiență FSLI”.